Blå-gul tävling hos JP Hobby!

Vi kör vidare med tävlingsbidragen :)
Denna LO är gjord till
JP Hobby blågula tävling med sommartema...för mig börjar sommaren när det är tillräckligt varmt för att låta ungarna inviga plaskpoolen!

Gästuppdrag hos Scraplagret

Japp, då var det dags för gästuppdrag även för mig :D
 Emma på 
Scraplagret utmanade mig att scrappa med MM-papper, jättefina! Var ju tvungen att passa på att få till en LO med minstingen i familjen också :) Har en hel del papper kvar från paketet jag fick, så det kommer meeeeera  *skratt*


Flaskmatning

Ännu en layout, denna gång till Brunsons tävling där man skulle; använda minst tre mönstrade papper, göra två egna dekorationer samt INTE använda cs som bakgrund.


SkaparglädjePysselpetra
 firar sin 1 år gamla blogg med en tävling med temat "Skaparglädje"!

"Jag vill att du ska visa mig en av dina allra bästa skapelser.. layout/kort/alter spelar ingen roll! Nygjord eller gammal kvittar! Det enda kriteriet är att när du gjorde den och när du ser på den så skänker den dig speciell SKAPARGLÄDJE!!!" skriver Petra, så här kommer ett bidrag från mig. Gjorde layouten för ett par dagar sedan, den tog bara en dryg halvtimme att göra, och jag hade så kul! Trivs verkligen med att göra såna här LOs, avskalade, utan mönstrat papper och ett fåtal dekorationer...det är jag!

Tim Holtz-tävling hos Countryscrap

Nu känns det verkligen som om scraplusten är tillbaka! Senaste veckan har jag tillbringat åtminstone en liten stund varje dag nere i pysselrummet...knepigt hur man helt plötsligt kan upptäcka att man saknat nåt så mycket, utan att ha vetat om det!
I Countryscraps tävling skulle man använda minst tre Tim Holtz-produkter; i mitt fall blev det grungeboard, distressdynor samt en ornate plate.


Ännu ett tävlingsbidrag

Denna gång till LinaK:s bloggtävling, en färgutmaning! Scannern verkar tyvärr inte vilja återge färgerna så bra, bara att inse att det  börjar bli dags att inhandla en ny :S

Fler layouter från Ume-träffen

Här kommer ett par layouter till, båda producerade under Ume-träffen. Den första gjorde jag till en annonsutmaning och den andra skulle innehålla försommarens färger.

Ett stycke ny layout

Eller ny och ny, nu är det snart en månad sen jag gjorde den faktiskt... Passade på att följa med Helena upp till Umeå på pysselträff dagen efter att Melker beräknades komma till världen, denna LO är gjord till  en av träffens tävlingar. Nu börjar pyssellusten vakna till liv igen, så räkna med mer pyssel från mig framöver :)

Vår lille prins

Här kommer några foton på vår lille prins...behöver jag nämna att han är heeeelt underbar?
Dagarna går så fort, Melker sover mest, äter mellan varven, somnar om, äter...ja, och så vidare :)