Äntligen tid för mig själv!

Kristian bestämde sig för att ta med sig själv och ungarna till svärmor, så här sitter jag...ensam, uttråkad, depp....nä men hallåååå! Knappast! Sååå himla skönt att äntligen få lite tid för mig själv, det har jag verkligen inte varit bortskämd med de senaste månaderna! Nu har jag precis vaknat efter en alldeles ostörd tupplur, stjälpt i mig en kopp kaffe med tillhörande chokladbit (ja okej då, hela kakan gick åt), forumsurfat och duschat....dags för pyssel!!

Nygamla layouter

image32


image33


image34

Den översta skickade jag in till en tävling hos Scrapaddicted, de två undre är inskickade till Stellas tävlingar

Bra postdag

image31

Stämplarna, chippislådan och dynorna är Panduro-fynd, rubbisarna och Quote Packen är en vinst från Crop-a-latte-cropen, brads, pärlor och lås är en WGA, stickles och embossingpulver inhandlat på pyssel.net och clearstampsen kommer från Jommas :D

Vinster!

Nu har jag fått två av vinsterna från Cropalatte´s Crop Hop; ett superfint album och två förpackningar Soft Charms från Around the Block!

image30

Sötis...

Nytaget foto på en av mina sötisar... bara för att, liksom... :D

image28

Tävlingsbidrag

Två tävlingsbidrag till Stellas.se

    

Sol!

Äntligen lite sol igen efter allt eländes regn!! Småknopparna trivdes alldeles prima ute i trädgården, och passade på att fajtas med pinnar; -"För det är ju bara utomhus man får ha dom, pinnarna" konstaterade Klara :)

image23

image24

image25

Lugn och ro....

Välling måste vara en av världens smartaste uppfinningar... Bara att mäta upp, skaka, värma, och vips! Lugn och ro :D
image22

Min pysselspace

Här kommer några bilder på min lilla pyssehörna! Sitter oftast vid hörnskrivbordet när jag pysslar, de andra skrivborden används mestadels som förvaring.
Under hörnskrivbordet förvarar jag chipboard, foamisar, rubons och stickers, samt tomma förvaringslådor
image16

                 
 I minibyrån huserar pennor, lim och annat nödvändigt, på hyllan därunder bor stora blommor i ännu större glasburkar. I de två korgarna i mitten (tror det är nån sorts vinställ) förvarar jag mina verktyg, i de rosa lådorna finns clearstamps och stämpedynor och sånt som hör till. I korgen längst upp till höger finns alla mina knappar, och i korgen under alla band.

 Tavellisterna (IKEA´s) är helt suveräna! På dem ryms det mesta av alla mina smådekorationer, Primablommor, akrylfärg och annat. På väggen hänger mina favoritrubbisar- och stickers, på skrivbordet står en låda som innehåller nyaste inköpen. Verktyg jag använder ofta (sax, penslar och sånt) står i zinkhinkarna som hänger på väggen.

I lådorna bor alla Bazziller, i minibyrån alla spillbitar och i dragspelsmappen mönstrade papper. Till höger syns visst en trasig dator, en av min mans många hobbyprojekt... Delar pysselrummet med honom, så en stor del av rummet som inte är fotat är totalt övervuxet av datordelar...

 Bandförvaringen (favvo)

 Knappförvaring

I mitten av rummet står ett stort bord med många stolar (så vill nån hälsa på och pyssla lite så finns det plats för många :D) I andra hörnet (som jag glömde fota) står en skänk där jag radat upp mina album och inspirationsböcker.

Städat pysselrummet!

ÄNTLIGEN har jag tagit tag i röran i pysselrummet! Nu går det faktiskt både att komma in (!) och att pyssla där :D
Bilder kommer senare, nu ska jag kila iväg till jobbet :S

Vixxans skisstävling

Mitt bidrag till Vixxans skisstävling - Zarahs skisser är heeelt underbara!
Fotot är taget ett par veckor innan lillasyster anlände - syns det på min mage? :D

image14

Scrappiz vår- sommartävling

Så där, då var jag klar med det sista bidraget till Scrappiz´vår- sommartävling. Temat är "Jag", och eftersom jag gillar listor, fick det bli ett minialbum med listade fakta om mig :)

Framsidan          Baksidan            Översiktsbild             Första uppslaget    Andra uppslaget     
           


Sista uppslaget

Några nygamla layouter

Ungarna leker snällt, så jag passar på att lägga ut några nygamla layouter i brist på annat att göra :)

Först en till Tallyscrapper´s skisstävling

image3
Och så en med Tuva sjungandes på altanen :)
image4

....och en med ett foto på Klara i vårgräset
image5

Kommentera gärna!