Min pysselspace

Här kommer några bilder på min lilla pyssehörna! Sitter oftast vid hörnskrivbordet när jag pysslar, de andra skrivborden används mestadels som förvaring.
Under hörnskrivbordet förvarar jag chipboard, foamisar, rubons och stickers, samt tomma förvaringslådor
image16

                 
 I minibyrån huserar pennor, lim och annat nödvändigt, på hyllan därunder bor stora blommor i ännu större glasburkar. I de två korgarna i mitten (tror det är nån sorts vinställ) förvarar jag mina verktyg, i de rosa lådorna finns clearstamps och stämpedynor och sånt som hör till. I korgen längst upp till höger finns alla mina knappar, och i korgen under alla band.

 Tavellisterna (IKEA´s) är helt suveräna! På dem ryms det mesta av alla mina smådekorationer, Primablommor, akrylfärg och annat. På väggen hänger mina favoritrubbisar- och stickers, på skrivbordet står en låda som innehåller nyaste inköpen. Verktyg jag använder ofta (sax, penslar och sånt) står i zinkhinkarna som hänger på väggen.

I lådorna bor alla Bazziller, i minibyrån alla spillbitar och i dragspelsmappen mönstrade papper. Till höger syns visst en trasig dator, en av min mans många hobbyprojekt... Delar pysselrummet med honom, så en stor del av rummet som inte är fotat är totalt övervuxet av datordelar...

 Bandförvaringen (favvo)

 Knappförvaring

I mitten av rummet står ett stort bord med många stolar (så vill nån hälsa på och pyssla lite så finns det plats för många :D) I andra hörnet (som jag glömde fota) står en skänk där jag radat upp mina album och inspirationsböcker.

Kommentarer
Postat av: Hattifnatt

Åh, vilken underbar pysselhörna du har! Nu förstår jag verkligen varför du åstadkommer alla de underbara alster du visar upp! ;-) Skojaba, men det måste vara härligt att få sitta på en så fin och inspirerande plats! Tavellisterna med alla flaskor och burkar är underbara!
Tack för inspirationen!

Postat av: Leelo

Men så fint vilket fint rum du har att pyssla i. Jag fick jättemkt inspiration, och jag längtar tills jag får inreda mitt pysselrum... hur stort är rummet?
KRAM Lee

2007-08-03 @ 22:06:27
URL: http://minblogg.leelo.se
Postat av: anneli78

Åhhhh vad fint det blev! Vilken överblick och många fina idéer att sno! ;-)

2007-08-03 @ 22:21:31
URL: http://anneli78.blogg.se
Postat av: maxell

Otroligt vad det kan se fint ut. Den som ändå hade så där stor plats... Jag delar pysselplats med min arbetsplats så det är papper överallt i form av artiklar mm och mönstrat. ;)

2007-08-03 @ 22:39:24
URL: http://maxellexam.blogspot.com/
Postat av: carina

Åååå så underbart fint du har det. det ser väldigt harmoniskt ut. jag kanske måste knycka lite ideér från dig=)

2007-08-03 @ 23:26:49
URL: http://carinalindholm.blogg.se/
Postat av: Emma

Tack för inspiration! Håller precis på att planera mitt blivande scraprum =)

2007-08-10 @ 15:05:05
URL: http://pysslare.blogspot.com
Postat av: Marie

men åh så fint! inspirerande att få se, så
mysigt och fint du har det!

2007-08-18 @ 18:37:54
URL: http://www.mariesgalleri.blogspot.com
Postat av: Lena

Det här gillade jag verkligen! Har köpt hus så när vi flyttar in kommer jag få et rum helt själv. Vet inte hur jag ska ha det, men ditt verkar ju vara kanon. Har du tips på saker man borde tänka på? Det är ju så fräscht! Gillar tavellisterna.

2007-11-22 @ 12:03:36
URL: http://latto.blogg.se
Postat av: Blommig

Men OJ vilket underbart pysselplace du har! Vill också ha!!!!
Tack för att du visade bilder på dina fiffiga lösningar

2008-03-03 @ 16:09:20
URL: http://Shipp.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback